Tovább a teljes programtáblázathoz »

Csütörtökön! Space Inhalerz

November 17. jeles dátum a Space Inhalerz naptárában, hisz most először hozunk külföldi előadókat azért, hogy egy meglehetősen rendhagyó bulival szolgáljunk. Nem szeretünk a fősodorral tartani és azt reméljük, hogy nem az általunk játszott stílusok adják meg a bulijaink hangulatát, hanem az a mögöttes, tudatalatti elv, ami alapján a számtalan elénk kerülő műfajból és megjelenésből kiválasztjuk azt a pár számot, amit az éjszaka folyamán pörgetünk. Ennek fényében úgy döntöttünk, az első külföldi vendégeink inkább olyanok legyenek, akikhez foghatót amúgy biztos nem hallottatok mostanában Pécsett.

Egyikőjük Embryo, azon kevesek egyike, aki a '90-es évek rave kultúráját idézi fel az acid, Chicago, jackin house és acid house zenéjével. Másikójuk pedig Bad Mojo, a szlovák Splash! webzine és kiadó alapítója, aki a keményebb irányvonalakat képviseli. A mélyebb global bass, uk funky, dubstep és bassline zenéktől a durva elektróig és fidget house-ig minden várhatő tőle, úgyhogy egy különösen súlyos este van kilátásban.

A különleges alkalomra mi is különleges szettekkel készülünk majd... elkezdhetnénk sorolni, hogy milyen stílusokat fogunk felsorakoztatni, de ha leírnánk a világ összes zenei műfaját, akkor sem jutnánk közelebb ahhoz, hogy mi lesz 17-én, mint ahogy Embryo és Bad Mojo zenéjéről is csak akkor lesz konkrét fogalmatok, ha eljöttök. Úgyhogy maradjunk inkább annyiban, hogy a kortárs elektronikus zene szerintünk legizgalmasabb szeletéből kaptok majd 6 órát november közepén, ami dallamos is lesz és durva is, gyors is és lassú is, de legfőképp egy egyedi hangulatot ad végig.

A lineup:
11:00 - 00:00 boci
00:00 - 01:00 Embryo
01:00 - 02:00 SerJoe
02:00 - 03:00 Bad Mojo
03:00 - 04:00 deadhead
04:00 - 05:00 chromeshelter

Embryo és Bad Mojo zenéit itt találjátok:
http://soundcloud.com/iamembryo
http://facebook.com/iamembryo

http://soundcloud.com/bad-mojo
http://facebook.com/mojoisbad

A Space Inhalerz dolgait pedig itt:
http://www.facebook.com/spaceinhalerz

Reméljük találkozunk november 17-én a ZION-ban, a belépő éjfélig 600, utána 900 forint lesz. Az ingyenes különbuszok szokás szerint 11 és 1 között járnak majd a Centrum parkolóból.

Ha pedig másnap Budapesten lesztek, a Monkey6 társaságában lép majd fel Embryo és Bad Mojo a Dobozban!


Részletek

Hírlevél